Azienda Agricola Vincenzo Bossotti

Filter op wijnkenmerken

Min: EUR11
Max: EUR14

Waarschuwing

Niet gevonden. Je zoekopdracht levert geen resultaat op.

Vincenzo Bossotti

In het schilderachtige Piëmontese dorpje Cisterna d'Asti, liggen op hogergelegen grond de druivenranken van het wijnhuis Vincenzo Bossotti. Een waar familiebedrijf, want naast het echtpaar Vincenzo en Giovanna Bossotti, zijn ook de drie kinderen Cristina, Chiara en Carlo met aanhang werkzaam in het wijnbedrijf.

De Bossotti's produceren echte smaakmakers. Smaakmakers, want de wijnen hebben inmiddels een grote schare liefhebbers. Dat de wijnen goed scoren bij het grote publiek is inmiddels geen geheim meer. De wijnen zijn met goede scores opgenomen in de Vivino listing.

Bossotti Barbera d'Asti DOCG Superiore | Italiaanse rode wijn

In Piemonte, in het noorden van Italië, wordt in Cisterna d'Asti een verrukkelijke wijn gemaakt. Deze Barbera d'Asti, vol en intens van smaak en geur, waarbij fruit en vanille duidelijk waarneembaar zijn. Dat deze wijn populair is en gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de wijnliefhebbers score van 4,1 uit 5 bij Vivino
€14,95

Bossotti Langhe Nebbiolo | Italiaanse rode wijn

In Piemonte, in het noorden van Italië, wordt in Cisterna d'Asti een verrukkelijke Nebbiolo gemaakt. Deze Nebbiolo die zich laat kernmerken als een krachtige en kruidige wijn is een favoriet van vele wijnliefhebbers. De wijn is een goed(koper) alternatief voor de Barolo wijnen uit dezelfde streek.
€14,95

Bossotti Langhe Arneis DOC | Italiaanse witte wijn

In Piemonte, in het noorden van Italië, wordt in Canale een meer dan verrukkelijke witte wijn gemaakt. Deze Arneis, van ronde gele kleur, intens van smaak en een geur, waarbij fruit en bloemengeur duidelijk waarneembaar zijn. Dat deze wijn populair is en gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de wijnliefhebbers score van 4,0 uit 5 bij Vivino
€12,95

Bossotti Rifletti Rosato | Italiaanse rose wijn

Rifletti is een verbluffend fijne en frisse rosé wijn, op basis van de nebbiolo-druif, aangevuld met de meest bekende druif uit Piemonte: de barbera-druif. De rosé heeft een krachtige geur, meer kruidige aroma's dan fruit. Met een verrassend krachtige smaak, zeker voor een rosé wijn. De Rifletti heeft een indrukwekkende structuur, met een lange en prettig frisse afdronk.
€11,65