RSS

Food&Wine Blog

Velouté de potiron
De velouté de potiron is het recept van MadebyLauraJane, hét foodporn-kanaal om in de gaten te houden. Heerlijke gerechten die door een ieder bereid kan worden. Je hoeft zelf geen keukenprins of -prinses te zijn!
Coscia di Pollo (Tuindiner)
Coscia di Pollo, een zeer smaakvol Italiaans gerecht van de hand van passie-kok Remco Borsato (Tuindiner.nl). Passie-kok Remco Borsato verzorgt, vergezeld door echtgenote Ylenia, al tien jaar één van de meest spraakmakende pop-up restaurants, namelijk het Tuindiner. Alle gerechten worden met veel zorg bereid en Remco gebruikt uitsluitend eerste klas producten en waar mogelijk biologisch. Wil jij ook het Tuindiner ervaren? Wees dan snel, want de 40 edities van 2021 zijn snel volgeboekt!
Honey BBQ Sticky Wings (Smoking Buddha)
De Honey BBQ Sticky Wings is een fantastisch (én eenvoudig te maken) gerecht van Smoking Buddha. Smoking Buddha verzorgt het hele jaar door smaakmakende catering voor zowel grote evenementen als kleine exclusieve trouwerijen en feesten. Smoking Buddha's specialisme is de grote in het oog springende 'Smoking Barbecue'. De seizoensgebonden BBQ specialiteiten worden ambachtelijk gegrild of warm en/of koud gerookt in de rookoven, soms wel tot 16 uur.