Di Sipio Bianco delle Colline

Di Sipio Bianco delle Colline

De prachtige presentie van de Bianco delle Colline trekt de aandacht; een fraai etiket en een wijn die glanzend lichtgeel met een gouden gloed heeft. Ontdoe de fles van de kurk en een heerlijke aromatische geur eist je aandacht op. De smaak is rijk aan smaken heel divers. De aangename zuren maken De wijn spannend. De afdronk is lang fris en uiterst aangenaam.
Wijncode: VIN1361
€11,95
Deze wijn heeft een minimale bestelhoeveelheid van 6

Spannende wijn

Deze strogele wijn is gemaakt van drie verschillende druiven soorten die kenmerkend zijn voor de regio, de falanghina-, de pecorino- en de trebbianodruif. Naast de vettige eerste indruk zijn het de frisse zuren die de wijn uitdagend maken. De geur doet denken aan witte bloemen en vers gemaaid gras en een hint van Citrus. De smaak is vol en explosief. De afdronk is vol en blijft mooi nagalmen in de mond. Een werkelijk prachtig glas wijn.

Wijnhuis Di Sipio

Het wijnhuis Di Sipio bevindt zich in het hart van de Abruzzen en staat graag voor traditie. Desondanks schuwen ze niet voor druivenrassen uit andere Italiaanse regio’s en die in te zetten om hun wijnen nog meer diepgang te kunnen geven. Het klassiek ogende wijnhuis is voorzien van moderne kelders en apparatuur waarmee ze als belangrijkste troef frisheid weten te behouden. Eigen wijngaarden, trots en vakmanschap zorgen hier voor wijnen die levendig en speels zijn. Een verassing bij elke slok!

Wijn specificaties
WijnsoortWitte wijn
LandItalië
WijnstreekAbruzzen (Abruzzo)
DruivenrasTrebbiano
DruivenrasPecorino
DruivenrasFalanghina
InhoudFles (0,75L)
Alcoholpercentage13,5%