Calmel & Joseph

Filter op wijnkenmerken

Waarschuwing

Niet gevonden. Je zoekopdracht levert geen resultaat op.

Calmel & Joseph zijn twee zeer talentvolle wijnmakers. Na jaren als 'flying winemaker' op alle continenten actief te zijn geweest, hebben zij zich gevestigd in de Franse Languedoc.

Calmel & Joseph beschikken over goede wijngaarden en een mooie wijnmakerij. De wijn wordt geproduceerd in een moderne stijl, dus veel fruit-elementen op de voorgrond en sappig van karakter.

Deze serie wijnen hebben veel bekendheid verworven door Thérèse Boer (maître-sommelier, De Librije, Zwolle) en Astrid Joosten (Vinologe en presentatrice), die in deze serie een eigen label voeren.

Calmel & Joseph Villa Blanche Chardonnay | Franse witte wijn

De Calmel & Joseph Villa Blanche Chardonnay wijn heeft de geur van rijp tropisch fruit en een snufje vanille. De smaak is rond, vol en geeft een frisse afdronk. Een smakelijke wijn om zo te drinken maar kan ook prima aan tafel gedronken worden.
€8,95

Calmel & Joseph Villa Blanche Marselan | Franse rode wijn

Marselan is een relatief nieuwe druivensoort. De druif is ontstaan door het kruisen van de Cabernet Sauvignon en de Grenache. Het resultaat is een druif met veel kleur stevige structuur en een vriendelijk karakter. In de geur herkennen we diep donker fruit, zoals bramen en bosbessen, met hinten van zoethout en drop.
€8,95