Wijnkist met 2 x Italiaanse wijn

Wijnkist met 2 x Italiaanse wijn

In Piemonte, in het noorden van Italië, worden meer dan verrukkelijke wijnen gemaakt. In een fraaie wijnkist wordt dit wijncadeau geleverd en bevat één fles Langhe Arneis en een fles Barbera d'Asti. Wijnen die door wijnliefhebbers gewaardeerd worden met een 4,0 en 4,1 bij Vivino
Wijncode: VIN1318
Gratis verzenden
€26,95

Langhe Arneis

De Arneis, met zijn ronde gele kleur, intens van smaak en een geur, waarbij fruit en bloemengeur duidelijk waarneembaar zijn. De frisse, maar intense, afdronk maakt de beleving compleet.

Na de oogst medio september, vindt vinificatie plaats in stalen vaten. Het genieten van dit juweel kan 2 tot 3 jaar na het oogstjaar!

Barbera d'Asti

De Barbera d'Asti, vol en intens van smaak en geur, waarbij fruit en vanille duidelijk waarneembaar zijn. De ronde, intense, afdronk maakt de beleving compleet.

Na de oogst in oktober, wordt de wijn eerst 3 tot 6 maanden op stalen vaten bewaard, gevolgd door 7 tot 8 maanden in houten vaten. Daarna wordt de wijn eerst nog 6 maanden op fles gehouden, voordat u van deze wijn kunt gaan genieten. Een genieten kan zelfs nog 6 tot 8 jaar nadien!