Vrienden proefdoos wit

10 % Korting

Vrienden proefdoos wit

De Elysee wijnen worden geproduceerd in het zuiden van Frankrijk, rond de stad Carcasonne. De wijngaarden liggen verspreid tussen Marseillette en Monze. De ligging van de wijngaard, de samenstelling van de bomen bepalen welke druivensoort op welk perceel staat aangeplant. Alle wijnen worden gevinifieerd in het plaatsje Monze. Uit de verschillende Cuves selecteren wij de beste wijnen die wij optimaal laten opvoeden door de keldermeester. In nauw overleg bepalen wij de samenstelling en de rijpingstijd. Al vele jaren slagen wij erin uiterst smakelijke wijnen op de markt te zetten voor een zeer schappelijke prijs.
Wijncode: VIN5002
€47,50
€52,50

Vrienden proefdoos zes flessen wit

Chardonnay

Een heerlijke Chardonnay gemaakt in de stijl van de Bourgogne met lekker frisse zuren, mooie rijpe tonen van rijpe appelen, honing,en een kenmerkend botertje. De wijn is opgevoed in deels nieuwe houten vaten en deels gebruikte houten vaten, waardoor de wijn een mooie balans krijgt in houtgebruik, duidelijk herkenbaar maar zeker niet overheersend. Fijne afdronk.

Viognier

Deze Viognier blinkt uit uit in zijn soort! De mooie gouden glans is een lust voor het oog. De geur is mooi en subtiel, de rijke geuren van perzik en abrikoos met een hint van mango, ananas en een vleugje vanille maken deze wijn zo spannend. De volle ronde smaak valt bij velen in de smaak. De afronding in de afdronk is vriendelijk en vraagt om meer.......

Sauvignon Blanc

De eerste geur indruk is vers gemaaid gras, maar ingetogen. Daarnaast ruik je bloesem en verse peer. De smaak is mooi droog met een licht peperig ondertoontje. De prettige zuren zorgen voor frisse afdronk die lekker stevig in de mond achterblijft. Een fraai glas Sauvignon Blanc uit het zuidelijke gedeelte van Frankrijk. Naast de bekende Sauvignon Blanc gebruiken we voor deze wijn ook een gedeelte Sauvignon Gris die de wijn wat meer aroma s meegeeft.

Wijn specificaties
LandFrankrijk